Pentru a va pastra sau imbunatati functionarea sistemului venos si pentru a avea o buna circulatie a sangelui, este foarte…
Scăderea în greutate este doar prima parte a luptei – menținerea greutății obținute fiind cea de-a doua parte. Iată câteva…
Laptele reprezintă unul dintre cele mai consumate alimente, având calităţi nutriţionale excepţionale. Diferenţele dintre tipurile de lapte pe care le…
Denumire ştiinţifică : Solanum melongena var. esculentum. Familia : Solanaceae Deşi le recunoaştem uşor datorită cojii sau pieliţei de culoare…
Dieta fără gluten este un regim alimentar recomandat a fi urmat, pe tot parcursul vieţii, de către persoanele diagnosticate cu…
Prepararea termică a unor vegetale le poate creşte conţinutul în antioxidanţi. Astfel, încălzirea acestor vegetale eliberează antioxidanţii prin distrugerea pereţilor…
Ouăle cu somon reprezintă un aperitiv simplu de preparat, pentru realizarea căruia aveți nevoie de doar 15 minute! Ingrediente pentru…
Colonul iritabil reprezintă o patologie funcţională care nu are o cauză aparentă, având însă o mare răspândire în populaţie. Această…
Quesadilla este un preparat culinar inspirat din bucătăria mexicană. Concret, quesadilla reprezintă o clătită cu o umplutură pe bază de…
O parte integrantă a unui stil de viaţă sănătos constă în evitarea apariţiei acelor momente de foame puternica în urma…
Familia: Ebenaceae Denumire ştiinţifică: Diospyros kaki, Diospyros virginiana Porţia: 1/2 fruct (80 grame) Kaki este un fruct oriental, bogat în…
Aţi auzit probabil, din înţelepciunea populară, că „bananele îngraşă” sau, şi mai precis, că „o banană face, ca şi calorii,…