Mentinerea greutatii in limite normale are o importanta deosebita pentru corecta functionare a organismului. Nu doar excesul ponderal, ci si deficitul au fost corelate cu un risc crescut de a dobandi anumite afectiuni.

Acest proces trebuie sa se realizeze treptat, prin alternanta etapelor de scadere cu etape de mentinere a greutatii. Prima etapa de scadere in greutate dureaza, in medie, 3-6 luni si trebuie, obligatoriu, sa fie urmata de o etapa de mentinere.

Regimul alimentar personalizat pentru scadere in greutate este realizat pornind de la obiceiurile alimentare individuale, tinand cont de preferintele alimentare, de stilul de viata si de afectiuni, in cazul in care acestea exista.

Regimul alimentar personalizat este elaborat in urma Evaluarii nutritionale.

La finalul acestui program de scadere in greutate trebuie sa ajungeti sa aveti obiceiuri alimentare sanatoase, sa va mentineti cu usurinta greutatea obtinuta.

De asemenea, regimul alimentar personalizat pentru scadere in greutate trebuie sa ofere organismului toti nutrientii necesari pentru buna functionare.

Programe pentru scadere in greutate si tarife

Programari

Contact

Cresterea in greutate trebuie sa se faca prin combinarea unui regim alimentar personalizat cu activitate fizica adecvata astfel incat cresterea sa se realizeze simultan cu cresterea masei slabe (masei musculare) nu doar prin tesut adipos.

Recomandarile se fac personalizat, tinand cont de motivele care au dus la scaderea in greutate, precum si de obiceiurile alimentare existente.

Si in acest caz, regimul alimentar este elaborat in urma Evaluarii nutritionale.
Programari

Contact