Acesta este un program pentru scadere in greutate, conceput sa va ajute sa slabiti un numar insemnat de kilograme intr-o perioada scurta de timp, intr-un mod sanatos, dobandind totodata obiceiuri alimentare noi care sa va ajute sa va mentineti greutatea obtinuta sau, mai mult, sa va ajute sa continuati procesul de scadere in greutate.

Optand pentru acest program veti beneficia de:

  • Evaluare nutritionala initiala – la inceputul programului; aceasta include si masurarea indicelui de grasime, dar si stabilirea obiceiurilor alimentare existente, pentru a se putea face corectarea greselilor existente in alimentatia dvs.

In urma acestei evaluari, veti primi recomandarile privind regimul alimentar pentru Saptamana 1 din program.

Scaderea in greutate in prima saptamana depinde de mai multi factori, cum ar fi numarul kilogramelor in plus (greutatea de la care pornim) sau rigurozitatea cu care sunt urmate recomandarile. Astfel, in prima saptamana se pot pierde de la 2 la 7 kg.

Etapa nr. 1 este, poate, cea mai dura din cadrul programului, dar satisfactiile obtinute vor fi pe masura efortului depus.

Evaluarea nutritionala initiala dureaza aproximativ 40-50 min.

  • Consultatia 1 – se realizeaza dupa primele doua saptamani de regim. Are drept scop evaluarea rezultatelor obtinute in prima saptamana si stabilirea, in functie de acestea a recomandarilor pentru etapa a 2-a.

In primele doua saptamani, regimul se va baza atat pe scaderea usoara a numarului de calorii, cat si pe echilibrarea aportului de macronutrienti (proteine, glucide, carbohidrati).

Aceasta consultatie dureaza aproximativ 15 minute.

  • Consultatia a 2-a – se realizeaza dupa prima etapa de regim. In urma acesteia se vor evalua rezultatele obtinute dupa primele doua saptamani din program si vor fi stabilite recomandarile pentru urmatoarele doua saptamani.

Aceasta consultatie dureaza aproximativ 15 minute.

In etapa a doua din program se pot pierde intre 0,5 si 2 kg/saptamana.

  • Consultatia a 3-a – se realizeaza la sfarsitul programului. In cadrul acestei consultatii se evalueaza rezultatele obtinute si se stabilesc recomandarile pentru mentinerea greutatii obtinute si pentru dobandirea unui stil de viata sanatos.

 

Pretul acestui program este de 500 RON si se achita la inceperea programului.

Important!

  • Acest program de scadere in greutate se bazeaza pe principiile alimentatiei sanatoase si nu va va afecta in mod negativ energia si eficienta la serviciu.
  • Scopul programului este, pe langa scaderea in greutate, dobandirea unor obiceiuri alimentare sanatoase.
  • Programul nu se bazeaza pe recomandarea de suplimente sau ceaiuri pentru slabit, ci doar pe alimentatie sanatoasa si echilibrata.

Pentru a va programa puteti suna la numarul de telefon: 0755.434.892 sau puteti trimite email la adresa contact@adinarusu.ro (este important ca in email sa precizati si un numar de telefon la care sa va putem contacta pentru confirmarea programarii).